Останні теми
» Вопрос связанный с Azumавтор Adorardred Вчора в 23:39:18
» Вам більше не потрібно шукати транспорт
автор Darius467800 Вчора в 17:14:05
» Доставка великогабаритних речей
автор Darius467800 Вчора в 17:11:15
» Перевезення великих чи важких речей
автор Darius467800 Вчора в 17:08:49
» Надзвичайно зручне рішення
автор Darius467800 Вчора в 17:05:52
» Вантажне таксі
автор Darius467800 Вчора в 17:03:11
» Современное грузовое такси
автор Darius467800 Вчора в 16:59:18
» Благодаря своей универсальности
автор Darius467800 Вчора в 16:49:30
» Нуждаетесь в быстрой и надежной доставке
автор Darius467800 Вчора в 16:35:44
» Современное решение
автор Darius467800 Вчора в 16:22:10
Найактивніші теми
Найактивніші користувачі
Darius467800 | ||||
Aleveron | ||||
Kostaray | ||||
maxxxis | ||||
wari2011 | ||||
Vesteross | ||||
AleX_Stasiuk | ||||
maxxxi | ||||
Brahaq | ||||
MilaArt |
Найактивніші автори
Darius467800 | ||||
Aleveron | ||||
Kostaray | ||||
maxxxis | ||||
Vesteross | ||||
AleX_Stasiuk | ||||
maxxxi | ||||
MilaArt | ||||
Barbarossia | ||||
annhorses |
Допоможіть з вибором віскі
3 користувачів
Житомирський форум :: Хобби :: Кулинария
Сторінка 1 з 1
Допоможіть з вибором віскі
Може хтось порадити гарне віскі? Я зовсім новачок у цій справі і не знаю, з чого почати. Чи є якісь особливі сорти, які варто спробувати? Чи може ви порекомендуєте якийсь конкретний бренд чи сорт? Якісне віскі, звісно, - але щось не занадто дороге, бо я все ще тестую напої у цій галузі. Дякую!
dolomit- Очки : 799
Дата регистрации : 07.12.2022
Re: Допоможіть з вибором віскі
Якщо ви тільки починаєте відкривати для себе світ віскі, рекомендую почати зі спроби різних сортів, починаючи з легших та фруктових до більш складних і димних. Чудовий варіант для початку - Chivas Regal 12 років. Він має ніжний смак з нюансами ванілі та меду, ідеально підійде для новачків.
helena- Пол : Очки : 774
helena пише:Якщо ви тільки починаєте відкривати для себе світ віскі, рекомендую почати зі спроби різних сортів, починаючи з легших та фруктових до більш складних і димних. Чудовий варіант для початку - Chivas Regal 12 років. Він має ніжний смак з нюансами ванілі та меду, ідеально підійде для новачків.
Дякую за рекомендацію! Відкриваю для себе цей світ, тож прислухаюсь до вас і спробую Chivas Regal. А щодо закусок, можливо, ви можете порадити, що найкраще підходить до цього віскі? І також, можливо, хто-небудь знає де можна його купити? Бажано, як я вже говорив, не дуже дорого
dolomit- Очки : 799
dolomit пише:helena пише:Якщо ви тільки починаєте відкривати для себе світ віскі, рекомендую почати зі спроби різних сортів, починаючи з легших та фруктових до більш складних і димних. Чудовий варіант для початку - Chivas Regal 12 років. Він має ніжний смак з нюансами ванілі та меду, ідеально підійде для новачків.
Дякую за рекомендацію! Відкриваю для себе цей світ, тож прислухаюсь до вас і спробую Chivas Regal. А щодо закусок, можливо, ви можете порадити, що найкраще підходить до цього віскі? І також, можливо, хто-небудь знає де можна його купити? Бажано, як я вже говорив, не дуже дорого
Привіт) Якщо ви шукаєте ідеальну закуску до віскі, рекомендую спробувати парування з темною шоколадною плиткою або горіхами. Їхні аромати та смаки доповняться з багатогранністю цього віскі, створюючи чудовий смаковий дует для вашого задоволення. Також, Ви запитували на рахунок місця, де можна придбати, тож, рекомендую вам звернути увагу на сайт Маудау. Там можна знайти великий асортимент віскі на любий смак, в тому числі, там є мій улюблений - Chivas Regal https://maudau.com.ua/category/viski/product_brand=chivas-regal. Я так розумію, що Вам його і рекомендували). В цілому, рекомендую замовляти саме на Маудау, адже крім великого асортименту, там ще і непогані ціни.
Blister- Очки : 729
Дата регистрации : 27.11.2022
Житомирський форум :: Хобби :: Кулинария
Сторінка 1 з 1
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
|
|